javlist

1r Concurs de microrelats a Twitter de l’Institut Montsià

19/04/2017 at 09:21

webadmin

Amb motiu de la cel·lebració de Sant Jordi, l’Institut Montsià convoca el 1r Concurs de microrelats a Twitter. Heu d’escriure el vostre relat, incloent-hi l’etiqueta #micromontsia, amb només 140 caràcters!  I tu? Hi tens res a piular? Fins el 23 d’abril. Podeu llegir les bases completes aquí.

 

Bases del 1r Concurs de MicroRelats de l’Institut Montsià a Twitter

1. Objectiu

L’Institut Montsià convoca el primer concurs de microrelats #micromontsia a Twitter, en motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi 2017.

2. Condicions de participació

Els i les participants han de ser majors de 16 anys i estudiants a l’Institut Montsià.

Les piulades han d’estar fetes en català, castellà, anglès, francès o alemany, han de ser creació pròpia i no haver estat premiades en altres concursos.

Per participar en el concurs és necessari tenir un compte personal de la xarxa social Twitter (http://www.twitter.com). Si no el teniu us el podeu crear. Si necessiteu ajuda només heu de demanar-la.

No poden participar-hi comptes d’institucions, entitats, organismes o col·lectius.

Els i les participants han de ser seguidors i seguidores del compte de Twitter de l’Institut Montsià d’Amposta (@insmontsia), o fer-se’n.

3. Procediment

El text haurà de contenir la paraula rosa (tan se val en majúscules com en minúscules, i en qualsevol dels seus significats)

Els participants han de publicar una piulada (twit), d’un màxim de 140 caràcters, que inclogui l’etiqueta #micromontsia

Entre totes les piulades participants, el jurat seleccionarà i premiarà tres relats. Si no hi ha relats amb una qualitat adequada, algun o tots els premis es poden declarar deserts.

Només es pot participar amb un compte personal de Twitter, que sigui propietat de l’autor/a.

Els participants poden enviar, com a màxim, 3 piulades, que han de ser independents.

Les piulades han de ser d’autoria pròpia i no han d’haver estat premiades en cap altre concurs.

L’organització es reserva el dret d’excloure del concurs les piulades que no s’ajustin a les característiques requerides, que puguin resultar ofensives pel seu contingut o si l’organització considera que poden ocasionar cap tipus de perjudici.

Es valorarà la correcció en l’escriptura

4. Calendari

El període de participació és des del 23 de març de 2017 a les 00.00 h fins al 23 d’abril de 2017 a les 23.59 h.

La comunicació pública del guanyador/a es farà el dimecres 26 d’abril de 2017. Les piulades guanyadores es donaran a conèixer mitjançant dels comptes de Twitter, Facebook i la web de l’Institut Montsià (@insmontsia, facebook: Institut Montsia, www.iesmontsia.org).

5. Premis

  • S’atorgaran tres primers premis.

  • El premi per als guanyadors/resserà un val de 20€ per bescanviar per material de lecturaen alguna de les llibreries que seran indicades als/a les guanyadors/res.

  • Els premis no poden ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del concursant, i tampoc no es poden substituir per diners.

6. Difusió i drets de propietat intel·lectual

Les persones interessades a participar en aquest concurs, pel simple fet de remetre les seves piulades, autoritzen l’Institut Montsià d’Amposta, a fer-ne ús, explotació i difusió, sense cap limitació temporal o territorial.

L’Institut Montsià es reserva tots els drets per a l’ús, la reproducció, la difusió, l’exhibició, la comunicació pública i la divulgació, en tot tipus de materials i publicacions, amb l’esment de l’autor/a.

L’organització es reserva el dret de comunicar públicament el nom i els cognoms de la persona guanyadora, així com la possibilitat d’utilitzar les piulades en totes les activitats relacionades amb el premi, o amb finalitats promocionals o publicitàries del concurs, sense que el guanyador/a tingui dret a rebre cap mena de contraprestació a canvi.

7. Acceptació tàcita de les bases i exempció de responsabilitat

La participació en el concurs comporta l’acceptació de totes les bases. Els enviaments, i les piulades que no s’hi ajustin, queden directament exclosos de la participació.